Свържете се с нас

*Задължителни полета
Please complete the fields indicated below.

Моля, попълнете Вашия въпрос в образеца по-долу и натиснете бутона “Изпрати”, когато приключите. В повечето случаи ДюПон изпраща отговор в рамките на три работни дни. Запитвания, изискващи допълнително проучване, може да отнемат повече време и ще им бъде отговорено възможно най-бързо.

Области на интерес

 

null
*

За контакти

 

Моля, въведете вашето име.
*
Моля, въведете вашата фамилия.
*
Please enter your company
 
Please enter your address.
 
Please enter your city.
 
null
 
Please enter your zip/postal code.
 
Моля, въведете актуален телефонен номер.
*
 

 

Бъдете информирани относно продуктите, услугите и събитията организирани от ДюПон. Ако искате да получавате информация, моля отбележете, като поставите отметка в полето по-долу. С поставянето на тази отметка, Вие се  съгласявате с Декларацията за поверителност, законовите разпоредби и условията и правилата на ДюПон. 

 

 

ДюПон е отговорен към защитата на Вашите лични данни.  Вашето име, имейл, телефон и други контактни данни  ще бъдат съхранени в специална клиентска база данни, която е хоствана в САЩ. Тази информация ще бъде използвана от ДюПон, неговите филиали, партньори и избрани трети страни в други държави, които да осигурят изискваните продукт, услуга или информация. За да научите повече, моля, посетете  www.privacy.dupont.com. С предоставянето на Вашите лични данни, Вие се съгласявате с Декларацията за Поверителност.

 

 

ДюПон България ЕООД

Младост 4, Бизнес Парк София

Сграда 1A, етаж 2

1766 София

Тел. +359 2 489 91 55

 

 
 

 

В случай, че предпочитате да се свържете с нас по телефона, по-долу е списъка с офисите на Дюпон по света Офиси на Дюпон.